Miroslav Klose, Bayen Münih'e Hoca Olarak Döndü!

Alman futbolunun efsane futbolcusu Miroslav Klose, Bayen Münih'te teknik patron Hansi Flick'in yardımcısı olarak imza attı.

07.05.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-17:09) Miroslav Klose, Bayen Münih'e Hoca Olarak Döndü!

Alman kulübü Bayern Münih, teknik adam Hansi Flick'in yardımcılığına efsane forvet Miroslav Klose'yi aldı.

41 yaşındaki Polonya asıllı yıldızla 1 Temmuz 2020'den geçerli olmakla birlikte 1 senelik anlaşmaya yapıldı.

Kontratla alakalı açıklamalarda bulunan Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, "Miro'nun Bayern A Takımı'na ilk adımını atmasından dolayı çok mutluyuz. O son 15-20 yılın en başarılı Alman golcüsü. Eminimki golcülerimiz onun deneyimlerinden çok şeyler alacaklar. Miro, Hansi Filick'in tercih ettiği adaylardan bir tanesiydi" ifadelerini kullandı.

Mirolsav Klose ise yeni kontratıyla alakalı olarak, "Göreve başlamak için sabırsızlanıyorum. Çok iyi hissettiriyor. Hansi Flick ile birbirimizi Almanya Milli Takım yıllarından çok iyi biliyoruz. Birbirimizin profesyonelliği ve kişiliğine inanıyoruz. Bu benim teknik direktörlük kariyerim için ilk adım. Umarım tecrübelerim Bayern Münih'in sportif hedeflerine ulaşması konusunda önemli katkı sağlar" şeklinde konuştu.

2007- 2008 sezonunda Werder Bremen'den Bayern Münih'e giden Miroslav Klose, 4 sene Alman devinde top koşturdu. Bayern Formasıyla 98 karşılaşmaya çıkan yıldız golcü, 24 gol attı. Kariyerinin bitiminde İtalyan temsilcisi Lazio'ya giden Klose, Çizme'deki 5 senesinde 139 lig karşılaşmasına çıktı 55 gollük performans gösterdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal