Mircea Lucescu Fatih Terim’e Geçmiş Olsun Mesajı

A Milli Futbol Takımı’nın eski hocası Mircea Lucescu, coronavirüs tedavisi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

31.03.2020-14:16 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-14:13) Mircea Lucescu Fatih Terim’e Geçmiş Olsun Mesajı

Rumen teknik adam açıklamasında, Fatih Terim’in Galatasaray ve Türk futbolunun önemli bir ismi olduğunu vurgulayarak, "Sayın Fatih Terim, başarılarıyla adını Türk futbol tarihine yazdırmış, UEFA Kupası zaferi yaşamış büyük bir antrenör. Coronavirüsü yenip tekrardan takımının başına geçeceğinden eminim. Fatih Terim her zaman mücadele etmeyi, kazanmayı sever." şeklinde konuştu.

Terim’in hastaneden taburcu olmasına çok sevindiğini belirten 74 yaşındaki teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu hastalığı yenecek iradeye ve inanca sahip. Galatasaray’ın ona ihtiyacı var. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Hepimiz coronavirüs kabusundan kurtulduktan sonra İstanbul’a gelip Fatih Terim’i ziyaret etmek isterim."

‘ABDURRAHİM, ÇOK SEVDİĞİM BİR DOSTUM’

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile de güzel anılar yaşadığını söyleyen Lucescu, "Abdurrahim ile beraber 18 yıl önce şampiyonluk yaşadık. O sene takımda büyük eksikler olmasına rağmen şampiyon olmuştuk. Abdurrahim, gerçekten çok sevdiğim bir dostum. İnşallah çabucak iyileşir ve eskiden olduğu gibi şakalaşırız." dedi.

‘EVDE KAL’ ÇAĞRISI

Mircea Lucescu, coronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında dünya çapında uygulanan "evde kal" çağrısına da destek çıktı.

Deneyimli teknik direktör, coronavirüs salgınına karşı ailesiyle Romanya’nın başkenti Bükreş’teki evinde karantinaya girdiğini belirterek, "Ailemle beraber bu zorlu günlerin geçmesini bekliyoruz. Evde kalın ve yaşamamız için mücadele eden sağlık çalışanlarına yardım edin. Alınan sıkı tedbirlerle, salgının etkisinin en kısa sürede geçmesini sağlayabiliriz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal