Milwaukee Bucks Mike Budenholzer İle Anlaştı!

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Milwaukee Bucks, başantrenörlük görevi için Mike Budenholzer ile anlaştığını açıkladı.

18.05.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-12:28) Milwaukee Bucks Mike Budenholzer İle Anlaştı!

Milwaukee Bucks takımının genel menajeri Jon Horst, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Mike Budenholzer ile başantrenörlük konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade etti.

Mike Budenholzer'ın daha önce görev yaptığı ekiplerle çok önemli başarılar kazandığını vurgulayan Horst, "Herkes tarafından saygı duyulan, oyuncu gelişimi konusunda özel yeteneklere sahip bir isimle anlaştık. Lider özelliği, basketbol bilgisi ve şampiyonluk tecrübelerinden yararlanarak Bucks’ı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

NBA'in en iyi taktisyenleri arasında görülen 48 yaşındaki başantrenör, 2013-18 sezonları arasında görev yaptığı Atlanta Hawks ile bu sezon dışında arka arkaya 4 defa play-off'lara kalma başarısı göstermişti. Hawks’ın başındayken 2014-15 sezonunda 60 galibiyetle NBA'de yılın başantrenörü seçilen Budenholzer, takımı ile Doğu Konferansı finallerine kalma başarısı kazanmıştı.

Hawks'ın öncesinde 17 sezon San Antonio Spurs'un başantrenörü Gregg Popovich'in yardımcısı olan Budenholzer, 4 NBA şampiyonluğu görmüştü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal