Millilerin Polonya ve Belarus Maçlarının Kadrosu Belli Oldu!

A Milli Kadın Basketbol Takımımızın, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda Polonya ve Belarus ile karşılaşacağı müsabakaların aday kadrosu duyuruldu.

10.11.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-15:15) Millilerin Polonya ve Belarus Maçlarının Kadrosu Belli Oldu!

2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımımızın 17 Kasım'da Polonya ile deplasmanda, 21 Kasım'da Kayseri'de Belarus ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Letonya ve Sırbistan'ın ev sahipliği yapacağı 2019 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmek için Belarus, Polonya ve Estonya ile mücadele veren milliler, grupta daha önce çıktığı 4 karşılaşmayı da kazandı.

Toplam 32 ülkenin 4'erli olarak 8 grupta yer aldığı elemelerde gruplarını ilk sırada bitirenlerin dışında 6 grup ikincisi de finallerde yer alma şansı kazanacak.

Başantrenör Ekrem Memnun idaresindeki ay yıldızlıların aday kadrosuna davet edilen oyuncular şöyle:

Gamze Takmaz (Bellona Kayseri Basketbol), Bahar Çağlar (Beşiktaş), Olcay Çakır Turgut, Melis Gülcan (BOTAŞ), Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz, Tilbe Şenyürek, Özge Yavaş (Fenerbahçe), Işıl Alben, İnci Güçlü (Galatasaray), Cansu Köksal, Merve Aydın (Hatay Büyükşehir Belediyespor), İlayda Güner (İstanbul Üniversitesi), Asena Yalçın (Mersin Büyükşehir Belediyespor), Kuanitra Holingsvorth (Shanxi Xingrui).

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal