Milli Tekvandoculardan 4 Altın Madalya!

Uluslararası Filistin Açık Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden milli tekvandocular 4 altın madalya kazandı.

08.09.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 08.09.2018-12:18) Milli Tekvandoculardan 4 Altın Madalya!

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Ramallah şehrinde gerçekleşen turnuvada büyükler kategorisinde 9 ülkeden 104 sporcunun yer aldığı belirtildi. Ülkemizin 4 sporcu ile temsil edildiği turnuvada sporcular, 4 defa kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Erkekler 58 kiloda Deniz Dağdelen, 68 kiloda Ferhat Can Kavurat ve 80 kiloda Yunus Sarı ile kadınlar 62 kiloda İkra Kayır, finalde karşı karşıya geldikleri rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazandı ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları yolunda önemli puanlar elde etti.

Öte yandan, milli takım dışında kulüpleriyle turnuvada yer alan Türk sporculardan erkekler 74 kiloda Hüseyin Kartal altın, 54 kiloda Mehmet Oral ve kadınlar 49 kiloda Rahime Eymen Bakır bronz madalya kazanmayı başardı.

Turnuva süresince milli takım kafilesiyle yakından ilgilenen Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosluğu Geçici Maslahatgüzarı Erman Topçu ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz milli tekvandoculara madalyalarını da takdim etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal