Milli Tekvandocu Burak Erdem, Antrenmanlardan Sonra Kuaförde Çalışıyor!

Kayseri'de, 8 yıldır tekvando yapan 11'inci sınıf öğrencisi milli sporcu Burak Erdem (17), okuldan ve antrenmanlardan sonra kalan boş vakitlerinde kuaförde çırak olarak çalışarak aile bütçesine katkı sağlıyor.

27.09.2019-16:40 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-16:37)

Kadriye ve Ayhan Erdem çiftinin 2 çocuğundan Burak, 9 yaşında tekvandoya başladı. İlerleyen dönemde Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) ve Türkiye Şampiyonaları'nda derece alan Burak, boş vakitlerinde aile bütçesine katkı sağlamak için 1 yıldır kuaförde çıraklık yapıyor. 

"BİLET, YEMEK PARASI VE HARÇLIK VERİYORLAR"

"Ailemden aldığım eğitim sayesinde çalışkan olmayı öğrendim. Bazen gece yarısına kadar ders çalışmam gerekebiliyor, bazen de antrenmanlarım uzun sürüyor. Saat 23.00'de antrenmandan çıktığım oluyor. Dinlenmeye çok zamanım kalmıyor; ama çok çalışmam lazım. İş yerimde ufak tefek temizlik, çay getir-götür, havlu düzenleme gibi işler yapıyorum. Ustalarım antrenmana gitmeme kolaylık sağlıyorlar. Bilet, yemek parası ve harçlık veriyorlar. Ailem dışında bana ustalarımın çok desteği oluyor" dedi.

"HEDEFİM 2020 DÜNYA ŞAMPİYONASI"

4-6 Ekim tarihlerinde İspanya'da yapılacak olan şampiyonada derece yapmak istediğini belirten Erdem, "Ondan sonraki hedefim 2020'de Dünya Şampiyonası'na giderek derece yapmak. Federasyonumuz arkamızda ama istediğimiz desteği alamıyoruz. Ayrıca Kayseri'de çok sayıda iş adamı ve varlıklı insan var. Biz sadece birazcık destek istiyoruz. Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasında temsil edeceğim. Biraz önemsenmek istiyorum" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal