Milli Takım Mesaisi Başlıyor

2020 Avrupa Şampiyonası eleme turunda Arnavutluk ve Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Takım toplanmaya başladı. İlk antrenman bu akşam yapılacak.

18.03.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-13:25) Milli Takım Mesaisi Başlıyor

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) elememelerinde Arnavutluk ve Moldova ile karşı karşıya gelecek. Milli futbolcular bu akşam Riva'da ilk antrenmanlarını gerçekleştiricek.

Milli Takım, 22 Mart Cuma günü deplasmanda Arnavutluk ile mücadele edecek. 25 Mart Pazartesi günü ise eskişehir'de Moldova'yı konuk edecek. Milli takıma çağrılan ve lig maçları sona eren futbolcular, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başladı. İlk hazırlık ise 18 Mart Pazartesi saat 18.30 yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Arnavutluk ve Moldova maçlarında Şenol Güneş görevlendirildi.

MİLLİ TAKIM KADROSU ŞU ŞEKİLDE

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Muhammed Şengezer (Bursaspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

Defans: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Mehmet Zeki Çelik (Lille), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Ozan Kabak (Stuttgart), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Galatasaray)

Orta saha: Deniz Türüç (İstikbal Mobilya Kayserispor), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal