Milli Sporculardan Coronavirüs Mesajları!

Dünyayı ve Türkiye'yi saran koronavirüs salgınıyla savaşırken, milli sporcular Gizem Girişmen, Özge Bayrak ve Yasemin Ecem Anagöz de basın mensuplarına yaptıkları konuşmalarla kuralların ciddiyetinden bahsedip evde kalma çağrısı yaptı.

23.03.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-12:41) Milli Sporculardan Coronavirüs Mesajları!
2008 Pekin Paralimpik Oyunları'nda 1. olan milli okçu Gizem Girişmen, koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı uyarıları vurgulayarak, "Küresel bir salgın yaşıyoruz. Yalnızca bireysel sağlığımızı değil, toplumun sağlığını korumak da bizim ellerimizde. Sağlık sistemimizin ve sağlık çalışanlarımızın yükünü artırmamak ve sağlıklı kalmak için güvenli mesafeni koru. Evde kal, hem sağlığını hem de çevreni koru" ifadelerini kullandı.

İdmanlarını evinde sürdüren milli badmintoncu Özge Bayrak da, "Ülke olarak oldukça kötü bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde evimizde kalıp, ülkemizi koruyalım" dedi.

Telaş etmenin anlamsız olduğunu belirten milli okçu Yasemin Ecem Anagöz, "Koronavirüs salgını için Sağlık Bakanlığı'nın koyduğu yasaklara uyalım. Panik yapmadan, tedbiri elden bırakmadan evimizde bekleyelim. Kendimize zaman ayıralım, yapmaya fırsat bulamadığımız şeyleri yapalım. Bu zor günleri atlatacağız" diye konuşmasını tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal