Milli Sporcular Evlere Konuk Oluyor

Spor İstanbul'un hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan egzersiz videolarında, her perşembe milli sporcular İstanbullulara misafir olacak.

08.04.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-17:10) Milli Sporcular Evlere Konuk Oluyor

Spor İstanbul'un hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan egzersiz videolarında, her perşembe milli sporcular İstanbullulara misafir olacak. Yapılacak serilerin ilkinde badminton kategorisinde olimpiyatlarda yarışan ilk Türk sporcu olan Neslihan Yiğit, Spor İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından bütün katılımcılara egzersiz yaptıracak.

Spor İstanbul, başarılarıyla uluslararası alanda Türkiye'yi gururlandıran sporcuların videolarını her perşembe yayınlamaya devam edecek. İlk olarak, badmintoncu Neslihan Yiğit ile başlayacak video serileri, her hafta farklı bir milli sporcunun bulunmasıyla sürecek. Gelecek haftanın misafiri ise Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda kota mücadelesini devam ettiren İstanbul BBSK'nın başarılı karatecisi Meltem Hocaoğlu Akyol olacak.

2020 Tokyo Olimpiyatları için de kota almayı başaran yetenekli sporcu, 2021 senesine alınan büyük organizasyon için çalışmalarına yoğun mesai harcıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal