Milli Güreşçi Taha Akgül'den İlk Açıklama!

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Taha Akgül açıklamalarda bulundu..

23.09.2019-13:08 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-13:05)

Milli sporcu Taha Akgül, "Tokyo'da Allah'ın izniyle bunu telafi edip, rövanşı alıp olimpiyat şampiyonluğuna ulaşacağım. Bu madalya tabii ki küçümsenecek bir madalya değil ama şampiyonluğa çok alıştığımız için ülkemizi alıştırdığımız için gümüş madalya buruk oluyor" dedi.

SON 10 SANİYE..

Dünya Şampiyonası'nda 2'ncilik elde eden milli sporcu Taha Akgül, son saniyelerin çok şansız şekilde geçtiğini belirterek, "Aslında müsabakanın geneline baktığımızda bana 1 puan daha verilebilirdi. Ama maalesef son 10 saniye kala engel olamadım ve 6-6 beraberlikte rakibim son puanı aldığı için kural gereği galip geldi. Aslında denk geçen bir maçtı. Üstün de götürdüğüm bir müsabakaydı ama nasibimizde bu varmış."

HEDEFİM TOKYO..

"Ben gitmeden önce de söyledim 'Benim büyük hedefim Tokyo'daki olimpiyatlar. Orada 2'nci kez olimpiyat şampiyonluğu istiyorum.' Buralar onun bir tecrübesi niteliğinde Burada benim için iyi oldu. Rakibimi ve kendimi gördüm. Kötü de güreşmedim, son saniyeye kadar mücadelemi verdim, savaştım" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal