Milli Eskrimciler Firesiz Ana Tabloda!

Çin'de düzenlenen Dünya Eskrim Şampiyonası'nda yarışan sporcularımız Enver Yıldırım ve İrem Karamete'den sonra Iryna Shchukla ve Martino Minuto da ana tabloya kaldı.

21.07.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-14:16) Milli Eskrimciler Firesiz Ana Tabloda!

Türkiye Eskrim Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Wuxi şehrindeki turnuvada erkekler flöre kategorisi grup karşılaşmalarındaki 4 maçtan galip ayrılan ve 1 maçı kaybeden Martino Minuto, ana tabloya kalmayı başardı.

Son 64 karşılaşmasında Slovak sporcu Cedrik Serri'nin rakibi olan Martino Minuto, 24 Temmuz Salı günü Serri'yi elemesi durumunda Hong Konglu sporcular Chun Yin Ryan Choi ile Ka Long Cheung arasındaki karşılaşmanın galibiyle tablo 16 için mücadele verecek.

Kadınlar kılıç kategorisindeki grup müsabakalarında 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan Iryna Shchukla da ana tabloya kaldı.

Iryna Shchukla, 24 Temmuz Salı günü Güney Koreli Jiyeon Kim ile son 64 karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Milli eskrimci, rakibini elemesi durumunda yine Güney Koreli Sooyeon Choi ile Venezuellalı Shia Rodriguez arasındaki mücadelenin galibiyle son 16 karşılaşmasına çıkacak.

Türkiye’yi 4 sporcunun temsil ettiği Dünya Eskrim Şampiyonası'nda ilk gün erkekler kılıç kategorisinde Enver Yıldırım, dün de kadınlar flörede İrem Karamete ana tabloya kalmıştı.

Enver Yıldırım yarın, İrem Karamete ise 23 Temmuz Pazartesi günü son 64 maçlarına çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal