Milli Dayanışma Kampanyası'na Sosa’dan Destek!

Trabzonspor'un Arjantinli kaptanı Jose Sosa, yabancı futbolcular olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olacaklarını açıkladı.

04.04.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-09:30) Milli Dayanışma Kampanyası'na Sosa’dan Destek!

Trabzonspor'da genç yetenek Abdülkadir Ömür ile başlayan "Milli Dayanışma Kampanyasına” yardım yabancı futbolcularla devam ediyor. Bordo-mavili kulüpte ilk olarak kampanyayı başlatarak ücretinin yarısını bağışlayacağını ifade eden Abdülkadir Ömür, dayanışma pasını Uğurcan Çakır'a gönderdi.

Başarılı kaleci Uğurcan Çakır'ın da maaşının yüzde 20'sini yolladıktan sonra dayanışma pasını gönderdiği kaptan Jose Sosa, yabancı futbolcular olarak kampanyaya destek yapacaklarını açıkladı.

Jose Sosa, kişisel Instagram hesabından gönderdiği paylaşımda, "Uğurcan'ın attığı dayanışma pasını Trabzonspor'un yabancı futbolcuları adına alıyorum ve kendi ülkelerimize de yaptığımız gibi bize her zaman büyük bir sevgi gösteren Türk halkına da yardımda bulunuyoruz ve pası Hüseyin Türkmen'e atıyoruz." şeklinde konuştu.

Sosa'nın dayanışma pası sonrasında da Hüseyin Türkmen de maaşının yüzde 30'unu bağışlayacağını vurgulayarak pası Abdulkadir Parmak'a yolladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal