Milli Dalgıç Derya Can Yeni Rekora İmza Attı!

Milli dalgıç Derya Can, Antalya’nın Kaş ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Serbest Dalış Kaş Başka Açık Yarışları’nda, 82 metreye dalarak sabit ağırlıklı mono palet kategorisindeki rekorunu geliştirdi.

29.09.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-15:11) Milli Dalgıç Derya Can Yeni Rekora İmza Attı!

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Uluslararası Serbest Dalış Kaş Başka Açık Yarışları’nda milli dalgıç Derya Can, sabit ağırlıklı mono palet kategorisinde 82 metreye dalarak Türkiye rekorunu yukarı çekti.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) İnceboğaz Plajı açıklarında gerçekleştirdiği etkinliğe 17 ülkeden 38 sporcu katılım gösterirken, yarışmada milli dalgıç Derya Can, sabit ağırlıklı mono palet kategorisinde, daha önce kendisine ait olan 80 metrelik Türkiye rekorunu 82 metreye çıkardı.

Milli sporcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; yarışların devam ettiğini, elde ettiği dereceyle birincilik veya ikincilik kazanacağını belirtti ve "Kısa süre içerisinde kazandığım başarıdan dolayı çok mutluyum. Salı günü Dünya Şampiyonası start alıyor. Orada da elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ülkeme yeniden kupalar ve madalyalar kazandırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal