Milli Boks Antrenörü 24 Gündür Karantina Altında

Coronavirüs sebebiyle 24 gündür evden dışarı çıkmayan milli boks antrenörü İshak Tiryaki, bahçede çalışarak idmanına devam ediyor.

10.04.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-17:49) Milli Boks Antrenörü 24 Gündür Karantina Altında

Zonguldak'ta boksun ilerlemesinde önemli bir rol oynayan ve birçok milli boksör yetiştiren boks antrenörü İshak Tiryaki, coronavirüs salgını sebebiyle bakanlığın ‘evde kal’ çağrısına katılarak sporculara örnek oluyor. Neredeyse 24 gündür evde kalan ve bahçe işlerini antrenmana çeviren Tiryaki, sergilemiş olduğu örnek davranışla yediden yetmişe bütün herkesin takdirini topladı. Ayrıca çocuklarıyla beraber evi ring şekline getiren İshak Tiryaki, bilgi ve tecrübelerini çocuklarına aktarıyor.

Antrenör Tiryaki, ''Bildiğiniz gibi coronavirüs dolayısıyla evde kal çağrımızı yapmıştık. Biz de 24 gündür evde kalıyoruz. Bizim için bu dönem iyi geçti. Antrenör olduğumuz için salonlarda, kamplarda, antrenmanlarda oluyorduk. Eşimize, çocuklarımıza zaman ayıramıyorduk. Çoluk çocuğumuzla daha çok vakit ayırma şansımız oldu. Spordan da kopmuyoruz. Evi ring haline getirerek çocuklarımızla antrenman yapıyoruz. Ayrıca bağ bahçe ile uğraşarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Evimizde çok mutluyuz. Coronavirüsü atlatırsak güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal