Michalis Sifakis: 'EURO 2012 Sonrası Beşiktaş ile Anlaşmıştım'

Ülkemizde Samsunspor’ görev de yapan Yunanistan Milli Takımının eski file bekçilerinden Michalis Sifakis, EURO 2012 sonrası Beşiktaş ile prensipte anlaştığını fakat Beşiktaş'ın McGregor'ı transfer etmesiyle Charleroi'ya gittiğini belirtti.

02.06.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-08:59) Michalis Sifakis: 'EURO 2012 Sonrası Beşiktaş ile Anlaşmıştım'

Yunanistan Milli Takımının eski file bekçilerinden Michalis Sifakis, ülkesi Yunanistan’da ERA Sport'a önemli açıklamalar yaptı.

2017- 2018 sezonunda Samaras ile beraber ülkemizde Samsunspor’da top koşturan Sifakis, çok daha öncesinde Türkiye'den Beşiktaş ile prensipte anlaştığını duyurdu.

Transferin iptal olmasıyla Charleroi'nin yolunu tutan Sifakis, "EURO 2012'de Çek Cumhuriyeti maçı sonarsı Deportivo La Coruna'dan bir teklif aldım. Açıkçası yaklaşımlarını beğenmedim ki zaten milli takıma odaklanmış durumdaydım. Kendi durumumu düşünemiyordum. Polonya'dan ayrılırken ise Beşiktaş ile sözlü olarak bir anlaşmaya vardım ama sonrasında onlar Rangers'tan McGregor'ı aldılar. Ben de kendimi Charleroi'da buldum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor sonrası emekli olmasına dair de açıklamalarda bulunan Sifakis, "Yakın arkadaşım Samaras ile Türkiye'ye ikinci ligde oynayan, güzel bir şehir olan Samsun'a gittim. Yanılmıyorsam son maçı Gaziantep'e karşı oynadık. Bel ve omurgamdaki sakatlıklardan dolayı futbol oynamayı bırakacağımı düşünerek forma giymedim" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal