Michael Bradley: 'Trump'ın Ar Damarı Çatlamış'

MLS kulüplerinden Toronto'da görev yapan Michael Bradley, ABD Başkanı Donald Trump'ın ahlaksız biri olduğunu ifade etti.

05.06.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:35) Michael Bradley: 'Trump'ın Ar Damarı Çatlamış'

2014'te Roma'dan Toronto'nun yolunu tutan 32 yaşındaki oyuncu Michael Bradley, Minnesota'da polis tarafından katledilen George Floyd ile alakalı verdiği demeçler nedeniyle ABD Başkanı Donald Trump'ı topa tuttu.

Floyd'un yaşamını yitirmesinin sonrasında ülkenin dört bir tarafında ırkçılık karşıtı eylemler başladı. Sporcular da ırkçılık karşısında protesto ederken 2006 yılından bu zamana ABD Milli Takımı’nda forma giyen Bradley, konuk olduğu bir video konferansta gazetecilere Trump ile alakalı şu ifadeleri kulandı:

"Bomboş bir başkanımız var. Trump'ın ar damarı çatlamış, onda ahlaka dair hiçbir şey yok."

"Trump'ın liderlik vasfı yok. Üç buçuk yıldır koltuklarında oturan ve Trump'ın işlediği her suça ortaklık eden Cumhuriyetçi senatörlerde de liderliğe dair hiçbir şey yok."

"Çok sinirliyim, dehşete düştüm. Üzgünüm. Bu sistemin değişmesi için elimden geleni yapmakta kararlıyım; çünkü bu bitmek zorunda ve hepimiz bu değişimin parçası olmalıyız."

"Eğer bunları düzeltme şansımız olursa Trump bir daha başkan olamaz. Bu kadar basit.

"Kasım ayında insanların sandık başına gidip sadece kendileri için iyi olanı, kendi statüleri, kendi işleri, kendi vergileri için iyi olanı değil; bundan daha fazlasını düşünmelerini umuyorum. Umarım insanlar sandık başına gidebilir ve birçok yönden ülkemizin ve demokrasimizin geleceğinin tehlikede olduğunu anlayabilirler."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal