MHK Başkanı Alp: "En Büyük Sponsorumuz Koç Holding"

MHK Başkanı Zekariya Alp, Koç Holding ile ticari bağlantısı olduğunu ve bunun çok normal bir şey olduğunu söyledi.

03.01.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-12:04) MHK Başkanı Alp: "En Büyük Sponsorumuz Koç Holding"

MHK Başkanı Zekariya Alp, Koç Holding ile ticari bağının bulunması konusunda açıklamalar yaptı.

MHK Başkanı olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir'e Koç Holding ile ticari ilişkisinin bulunduğunu ilettiğini ve "Bizim en büyük sponsorumuz Koç Holding" yanıtını aldığını söyleyen Başkan Alp, ": "Koç ile yaptığım çalışmada 30 yılı doldurdum, bu çalışma için de gurur duyuyorum. Sezon başında da bu durumu TFF Başkanı'na ilettim, bana bizim en büyük sponsorumuz Arçelik dedi" sözlerini kullandı.

Ali Koç'la ilk defa Zorlu'da yüz yüze geldiğini söyleyen, "Ben 30 yıldır Koç ile iş yapıyorum ve bir kez bile Ali Koç ile karşı karşıya gelmedim. Ali Koç ile ilk kez Zorlu'da görüştüm. Ben 41 yıldır ticaret yapıyorum ve 30 yıldır da Koç Holding ile çalışıyorum. Bence etik! Ne gibi bir sonuç çıkabilir. Benim gibi bir sürü yönetici var Koç ile iş yapan. Bunun gündeme gelmesi çok enterasan. Hiç de hoş olmayan bir görüntü ortaya atılmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

Söylentilere tepki gösteren Zekeriya Alp, "Ben iş adamıyım. Hayatımı, ailemi bırakıp haftanın dört günü maç izliyorum. Benimle ilgili bildiğiniz bir şey varsa çıkıp mertçe, delikanlıca açıklayın. Bir emek veriyoruz, en sonuna kadar en iyi şekilde yapmak için kamuoyuna söz veriyoruz. Bizim beklentimiz yok, bu camiaya katkı sağlamak istiyoruz ve katkı sağladığımızı düşünüyoruz" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal