Mevlüt Erdinç: Vedat Gördüğüm En İyi Forvetlerden Biri

Fenerbahçe’de sarı lacivertli forma ile ilk golünü atan yıldız futbolcu Mevlüt Erdinç açıklamalarda bulundu.

23.01.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-09:16) Mevlüt Erdinç: Vedat Gördüğüm En İyi Forvetlerden Biri

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe’de sarı lacivertli forma ile ilk golünü atan yıldız futbolcu Mevlüt Erdinç açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Başakşehir'den ayrılan ve Fenerbahçe'ye transfer olan Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe forması ile ilk golünü Kayseri'yi 2-0 mağlup ederek kupada çeyrek final vizesini aldıkları karşılaşmada attı. Transferinden bu yana kötü bir dönem yaşadığını ifade eden 33 yaşındaki futbolcu, "Bu golle şeytanın bacağını kırdım. Daha önce pozisyona girip atamamıştım. Bu kez Kruse'nin pasını iyi değerlendirdim" ifadelerinde bulundu.

İşte Mevlüt Erdinç’in açıklamaları:

"Tecrübeli bir oyuncuyum. Öz güven problemim yok ama gol atamayınca moraliniz bozuluyor. Yine de pes etmedim, çalışkan biriyim. Ersun hoca ve takım arkadaşlarım da bana bu süreçte çok yardımcı oldu. Gördüğüm büyük desteğe rağmen zor bir süreçti yaşadığım"

"Almanya ve Fransa'da forma giydim. Vedat gördüğüm en iyi forvetlerden biri. İnanılmaz bir değer. Aman nazar değmesin inşallah böyle devam eder. Türkiye Ligi'nin en iyi forveti bizde"

"Bu duruma golden daha çok sevindim. 2020'ye iyi başladık. Kulüp büyük sıkıntılar yaşıyor ama biz kazanarak yolumuza devam edeceğiz"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal