Mevlüt Erdinç En Zorlandığı Defansı Açıkladı

Fenerbahçe'nin golcüsü Mevlüt Erdinç, bugüne kadar karşı karşıya geldiği en gaddar defansın Arjantinli Gabriel Heinze olduğunu duyurdu.

23.03.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-16:46) Mevlüt Erdinç En Zorlandığı Defansı Açıkladı
Fenerbahçe'nin golcüsü Mevlüt Erdinç, Fransız medyasından L'Equipe'e konuştu.

Geçmişte yer aldığı PSG'nin Marsilya ile yaptığı karşılaşmaların popülaritesine vurgu yapan Erdinç, "Yurt dışında, Almanya'da veya Türkiye'de Fransa'da en çok dikkat çeken iki kulüp her zaman PSG ve Marsilya olmuştur. Fenerbahçe'deki eski teknik direktörümüz Ersun Yanal, Galatasaray derbisi öncesi yaptığı konuşmada, 'Bazılarınız bu seviyede maçlar oynadı. Milano derbisi kazanmış, PSG - Marsilya maçını kazanmış, Bayern - Dortmun maçını kazanmış oyuncular olarak bunu da kazanmalısınız' dedi. Bunu büyük derbilerden biri olarak değerlendirdi. Herkes, bu maçların önemini biliyor' sözlerini söyledi.

Kendisini en çok zorlayan defans futbolcusunu da açıklayan Mevlüt Erdinç, "Doğru terimin 'gaddar' olup olmadığından emin değilim ama Gabriel Heinze, bir savunmacı olarak canınızı sıkabilirdi. Çok zordu. Sık sık müdahalelerde bulunuyordu. Karşılaşmaktan hoşlanmadığım bir savunma oyuncusuydu çünkü seni genellikle psikolojik olarak da etkilemeye çalışıyordu" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal