Metin Tekin: 'Başın Öne Eğilmesin' Beşiktaş Tribününden Çıkmış bir Sahiplenmedir

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Metin Tekin, beİN Sports ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi.

15.02.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-10:23) Metin Tekin: 'Başın Öne Eğilmesin' Beşiktaş Tribününden Çıkmış bir Sahiplenmedir

Süper Lig’in 22. Haftasında Beşiktaş deplasmanda Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Metin Tekin, beİN Sports ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi.

İŞTE METİN TEKİN’İN YORUMLARI:

“Başakşehir sadece skoru aldı. Bunun bir plan dahilinde olduğunu söylemek çok zor. Kaleciniz sezonunun en çok kurtarışını yaptıysa, 'Oyunum bu' olmaz. Oyunu verdi, topu verdi. Beşiktaş'ı da 'Biz fazla pozisyon vermedik' düşüncesi yanıltır. Böyle düşünmemeliler.”

“Sergen Yalçın'ın sorumluluk almasını istediği isimler büyük ihtimal Burak Yılmaz ve Adem Ljajic gibi isimlerdir. Adem Ljajic 'Son yirmi dakikada ben mi oyunu değiştireceğim' gibi oynadı. Sanırım bunu kulübedeki isimler ve Umut Nayir için söylememiştir. Zaman zaman bu tip sözler iyidir, çünkü iş arkadaşlarınızın olaya nasıl baktığını görürsünüz. Onlardan geri dönüş önemlidir.”

“Bu kadroyu yeterli hale getirmek için mali şartların ve oyun aklının yeterli olduğunu düşünmüyorum. Boyd ve Lens gibi kenar oyuncularıyla Beşiktaş yarışta olamaz. Abdullah Avcı ile alakası yok. Abdullah Avcı yetersiz bir kadro ile mücadele etti.”

“Allah aşkına Beşiktaş böyle hücum hattıyla nasıl yarışacak? Oyuncuların gol sayısı yok, asist sayısı yok, nasıl olacak? Toplam 4 kanat oyuncusunun (N'Koudou, Boyd, Lens, Diaby) gol sayısı 5, asist sayısı 7! Bu mudur yani? Vısca'nın 16 gol katkısı var. Anthony Nwakaeme'nin katkısı 13. Junior Fernandes ve Emre Kılınç'ın 11.”

“Birinci olmak 'winner'lık değildir. Eldekileri iyi hale getirmektir. Abdullah Avcı, 2005'te Genç Milli Takım'la Avrupa şampiyonluğu yaşadı. Öncesinde bunu 35 sene önce Serpil Hamdi Tüzün yaptı. Sadece sonuçla bakarsak, Abdullah Avcı da size bunu söyler. Başakşehir kazanan mıdır, kaybeden midir bilmiyorum. Geçen sene yarışta kaybettiler.”

“Beşiktaş'ı yönetenler tespiti doğru mu yaptı? Kadro yeterli, hoca mı yetersizdi? Lütfen Sergen Yalçın'a süre verilsin. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın önemli bir figürüdür. Süreye ihtiyaç olduğu birinci planda tutulsun. Bu kadro olduğu sürece zamana ihtiyacı var.”

“Liverpool'un 'Asla yalnız yürümeyeceksin' şarkısı aslında Beşiktaş tribününden çıkmadır. 'Başın öne eğilmesin' Beşiktaş tribününden çıkmış bir sahiplenmedir. ““Ancak Abdullah Avcı ile yaşanan 20 haftayı anlamadım. Dışarıdan baktım 'Olmadı' dedim. Lütfen Sergen Yalçın'a kadronun yenilenmesi için süre verin.” Değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal