Metecan Birsen: 'Karşıyaka ile Sözleşmemi Uzatmamın Mutluluğunu Yaşıyorum'

Pınar Karşıyaka ile kontratını 2 sene daha uzatan Metecan Birsen, mutlu olduğunu belirtti.

25.06.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-13:27) Metecan Birsen: 'Karşıyaka ile Sözleşmemi Uzatmamın Mutluluğunu Yaşıyorum'

ING Basketbol Süper Ligi kulüplerinden Pınar Karşıyaka, 2020- 2021 sezonu çalışmaları kapsamında dün paylaştığı açıklamayla basketbolcusu Metecan Birsen ile bir senesi opsiyonlu olmakla birlikte 2 senelik kontrat yenilediğini açıklamıştı. 2.05 boyundaki genç basketçi için bugün saat 19.12’de imza töreni organize edilecek. Tören, takımın resmi sosyal medya kanallarından canlı olarak verilecek.

BİRSEN, KONTRATININ UZATILMASINDAN ÖTÜRÜ ÇOK MUTLU

Diğer taraftan kırmızı- yeşilli takımın açıklamasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Metecan Birsen, kontratının uzatıldığı için mutluluk yaşadığını belirtti. Birsen, paylaştığı açıklamada şu cümleler yer aldı:

“Pınar Karşıyaka ailesi ile olan birlikteliğimi en az 1 sene daha devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki sezon taraftarımızla, hep birlikte başarılı ve sağlıklı olmak dileğiyle.”

Birsen’in yaptığı paylaşıma kısa sürede yüzlerce etkileşim gelirken, Karşıyakalı taraftarlar yaptıkları yorumlarla 25 yaşındaki basketbolcuya hayırlı olsun ve başarılar dileklerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal