Milli Sporcu Mete Gazoz'un Sevgilisinin Güzelliği Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu!

Milli sporcu Mete Gazoz katıldığı GQ Ödül Töreni’ne aldığı ödülün yanı sıra, sevgilisiyle damgasını vurdu. İşte milli sporcunun güzeller güzeli sevgilisi…

04.06.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-14:45)

Okçuluk alanında gösterdiği başarılarla herkesin göğsünü kabartan Mete Gazoz, 2021 yılına damgasını vurmaya devam ediyor. Milli sporcu Mete Gazoz, 2020 yılında Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olarak Türkiye tarihinde okçuluk alanında ilk madalyayı getirmişti. Profesyonel spor geçmişi ve okçuluk alanında başarılı olmak için farklı branşlarda yapmış olduğu sporla ünlü sporcunun hem takdir toplamasına hem de Türk toplumuna örnek olarak gösterilmesini sağlamıştı. Milli sporcu Mete Gazoz unutulmaz zafer hareketi ve mütevazılığıyla gönüllere taht kuran, başarılı sporcunun da aynı zamanda taht kurduğu bir başka gönül varmış. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen GQ Ödül Töreni’ne katılan yetenekli sporcu, kazandığı başarılarının yanı sıra geceye katıldığı sevgilisi ile gündem vurdu. 

GECEYE SEVGİLİSİYLE DAMGA VURDU

Milli sporcu Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluk alanında ilk madalyayı getirerek herkesin göğsünü kabartmıştı. Gazoz’un katıldığı programlardaki duruşu, kendini ifade biçimi ve samimi hallerini çok seven takipçileri ünlü sporcuyu yakın kadraja almıştı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen GQ Ödül Töreni’nde ‘’Yılın Sporcusu’’ ödülüne layık görülen başarılı sporcu, aldığı ödülün yanı sıra törene katıldığı sevgilisiyle damga vurdu. Başarılı sporcunun grafik tasarımcısı olan ve çizimleriyle gündeme gelen sevgilisi Melike Ayvaz, sosyal medyaya damgasını vurdu. Ünlü sporcunun sevgilisinin güzelliği dilden dile dolaşırken, milli sporcuyla olan kareleri de çok beğenildi. Mete Gazoz’un sevgilisini görenler; ‘’Hep Mete oku vuracak değil ya, bu kez de Eros, Mete'yi kalbinden vurmuş’ diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. 

mete gazoz sevgilisi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal