Mesut Özil'in Menajerinden Fenerbahçe Cevabı

Fenerbahçe- Mesut Özil soruları, yıldız futbolcunun menajerine de yöneltildi. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, konuyla alakalı soruları cevapladı.

27.03.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-15:23) Mesut Özil'in Menajerinden Fenerbahçe Cevabı

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olmasına ilişkin yapılan haberler zaman geçtikçe daha ciddi bir hal alıyor. Türk asıllı Alman yıldızın kariyerinin bir bölümünde sarı-lacivertli takımda formayı giyeceğine inanan taraftarların sayısı oldukça fazla.

‘FUTBOLDA GELECEĞİ BİLEMEZSİNİZ’

31 yaşındaki futbolcunun şu sıralar Arsenal'de mutlu olduğunu belirten Söğüt, "Futbolda geleceği asla bilemezsiniz. Oyuncuların davranışlarını, tercihlerini asla tahmin edemezsiniz. Daha önce söyledim ve şimdi yine söylüyorum, Mesut Arsenal'de gerçekten mutlu ve hala sözleşmesi devam ediyor. Değişen bir durum yok." şeklinde ifade etti.

Fenerbahçe'ye gitmesine dair sorulan soruya Mesut'un kontratının sonlanmadan net bir şey söylemenin doğru olmadığını söyleyen Söğüt şunları kaydetti: "Sözleşmesi sona erdiğinde geleceğine dair neler olacağını göreceğiz ancak şu an için söyleyebileceğim hiçbir şey yok."

Bu sezon Arsenal ile 23 karşılaşmada oynayan Mesut Özil, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Mesut'un Arsenal'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de bitecek. Bir diğer yandan başarılı futbolcu, İngiltere'nin en fazla kazanan oyuncuları içinde yer almakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal