Mesut Özil’in Menajeri Çok Ağır Konuştu!

Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı’nı bırakmasının yankıları hala devam ediyor. Türk asıllı Alman yıldızın menajeri Erkut Söğüt, Almanya’da yayınlanan bir dergiye açıklamalarda bulundu.

19.09.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-15:19) Mesut Özil’in Menajeri Çok Ağır Konuştu!

Almanya’da yayınlanan 11 Freunde adlı dergiye önemli açıklamalar yapan Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşması ve fotoğraf çektirmesinin doğal bir durum olduğunu ve herkesin buna saygı göstermesi gerektiğini belirtti.

Mesut Özil'e eleştiri yapan Alman oyuncular Manuel Neuer, Toni Kroos ve Thomas Müller'e de tepki gösteren Söğüt, "Bu oyuncular ya çok saflar ya da bir çıkarın peşindeler." ifadelesini kullandı.

Mesut Özil'in son olarak 2014 yılında ikili mücadele kazandığını ve "B.k" gibi oynadığını iddia eden Hoeness'e de sert sözler sarfeden Söğüt, Hoeness'in vergi kaçırmaktan dolayı aldığı cezayı hatırlattı. Söğüt’ün eleştirilerinden Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge de nasibini alırken, Söğüt "Her ikisi de kendi kulübündeki oyuncularının milli takımdaki performansına baksınlar" dedi. Söğüt, ayrıca Rummenigge'nin ülkeye kaçak saat sokarken yakalandığının da altını çizdi.

Hoeness ve Rummenigge, Mesut Özil'i kötü performansını örtbas etmek için ırkçı saldırıları gündeme getirmekle suçlamıştı. Söğüt, bu konuya ilişkin ise, "Eğer bir şeyleri saklayan birileri varsa bu ikilidir. Vergi kaçıran, ülkeye gümrüksüz saat sokan kimse onlara bakmak lazım." şeklinde konuştu.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün milli takım içinde Mesut Özil'e yönelik ırkçı saldırılar ve davranışlar olmadığını söylediğini vurgulayan Söğüt, "Löw, yapılmayan eleştirilere yanıt verdi. Mesut, milli takımda değil halktan ırkçı saldırıların geldiğini ifade etti." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal