Mesut Özil’in Memleketindeki Tabela Değiştirildi!

Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil’in memleketi Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yer alan “Mesut Özil Caddesi” tabelasında bulunan Alman milli formalı fotoğrafı kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekildiği fotoğraf konuldu.

24.07.2018-12:50 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-12:47) Mesut Özil’in Memleketindeki Tabela Değiştirildi!

Zonguldak'ın Devrek ilçe Belediyesi, Almanya Milli Futbol Takımı'nı bırakan Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil'in 'Mesut Özil Caddesi' tabelasında yer alan Alman milli formalı fotoğrafını kaldırarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafını koydu.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil'in Almanya Futbol Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının ardından memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçe Belediyesi, 29 yaşındaki oyuncunun 'Mesut Özil Caddesi' tabelasında yer alan Alman milli formalı fotoğrafını kaldırma kararı almıştı.

Bugün sabah saatlerinde söz konusu tabela için çalışma başlatan belediye ekipleri, tabeladaki mevcut fotoğrafı kaldırarak yerine Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekildiği fotoğrafını yerleştirdi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, aldıkları karar ışığında tabelayı değiştirdiklerini belirtti. Mesut Özil'e saygısızlık yapıldığını vurgulayan Semerci, "Mesut Özil bizim gururumuz aynı zamanda hemşehrimizdir. Mesut’a yapılanları üzüntüyle takip ettik. Almanya milli takımına çok önemli hizmetlerde bulundu. Mesut, Devrek Belediyespor'a spor tesisi yapıyor. Spor tesislerinin bulunduğu caddeye 'Mesut Özil Caddesi' ismini koymuştuk ve Almanya milli formasıyla olan fotoğrafına yer vermiştik. Şimdi o fotoğrafı kaldırarak yerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafını koyduk." ifadelerini kullandı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal