Mesut Özil'in Geleceği Hakkında Açıklama

İngiliz ekibi Arsenal ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil'in İngiliz takımından ayrılmayacağı ifade edildi.

29.02.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-14:26) Mesut Özil'in Geleceği Hakkında Açıklama

İngiliz ekibi Arsenal ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil'in İngiliz takımından ayrılmayacağı ifade edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldız futbolcu Mesut Özil'in geleceğiyle hakkında önemli bir açıklama yapıldı.

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, 31 yaşındaki Türk asıllı Alman yıldızın yaz aylarında Arsenal'den gitmeyeceğini açıkladı.
Arsenal'in yıldız oyuncusu Mesut Özil durumu hakkında bilgi veren Erkan Söğüt, "Hala 15 ayı var. O zamana kadar kesinlikle Arsenal'de kalacak. Mesut Özil sözleşmesinin sonuna kadar Arsenal'de olacak. Ayrılma şansı yok" ifadelerinde bulundu.

Unai Emery yönetiminde Arsenal'de yedek kalan zaman zaman karşılaşmanın kadrosunda olmayan Mesut Özil, Mikel Arteta'nın teknik direktörlüğe gelmesi ile birlikte yeniden oynamaya başladı.

İngiliz ekibi Arsenal'de tekrar önemli bir konuma gelen Mesut Özil ile ilgi sözlerini sürdüren Erkan Söğüt, "Arsenal'deki sözleşmesinin sonuna kadar devam edecek. Sözleşmesi bittiğinde 32 yaşında özgür bir futbolcu olacak ve bu durum hiç kötü değil. 32 yaşına geldiğinde bile en az 2-3 yıl üst düzey seviyede futbol oynayabilir" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal