Mesut Özil’e Yeni Hocası Unai Emery’den Destek!

Arsenal’in yeni menajeri Unai Emery, Almanya Milli Takımı’nı bırakan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

25.07.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-12:39) Mesut Özil’e Yeni Hocası Unai Emery’den Destek!

Yeni sezon hazırlıklarını Singapur'da sürdüren Arsenal menajeri Unai Emery, oyuncusu Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakmasına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İngiliz basınına konuşan İspanyol teknik adam, "Hepimiz verdiği kararın ardından Mesut'un iyi hissedebilmesi adına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz burada bir aileyiz ve bu bütün futbolcularımız için geçerli" dedi.

Yıldız futbolcu ile özel bir görüşmede bulunmadığını vurgulayan Emery, "Mesut aramıza pazar günü dahil oldu. Kendini yeniden iyi hissetmesi ve aramıza tekrar adapte olabilmesi adına kendisine zaman tanıdım." şeklinde konuştu.

İspanyol teknik adam, Mesut Özil'in aldığı karara saygı duyduğunun altını çizerek, "Mesut’un aldığı karara saygı duyuyorum ve her futbolcum da onun bu kararına saygı gösteriyor. Bu tamamen kişisel bir karar ve ben bu karara tamamen saygı duyuyorum. Kendisi tecrübeli, kaliteli ve muhteşem bir zekaya sahip. Onun potansiyelini tekrar gösterebilmesi adına takım olarak hep beraber yardım edeceğiz. Bu yıl kendisi harika bir yıl geçirecek." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal