Mesut Özil Olayı Almanya’da Panik Yarattı!

2024 Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2024) ev sahipliği yapmak için Türkiye ile birlikte aday olan Almanya’da büyük bir panik havası hakim…

28.07.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-11:04) Mesut Özil Olayı Almanya’da Panik Yarattı!

Türkiye ve Almanya'nın EURO 2024’ün ev sahibi olmak adına yarıştığı adaylık sürecine Mesut Özil'in Alman Milli Takımı’nı bırakması damga vurabilir. Zira Almanya, Mesut Özil olayının ardından adaylığını riske atmış oldu.

“TÜRKİYE DAHA ŞANSLI”

Alman Deutsche Welle kanalı muhabiri Joscha Weber, Mesut Özil’in Alman Milli Takımı’nı bırakmasının 2024 adaylığını olumsuz etkileyeceğini belirtti. Weber “Türkiye bu yarışta artık daha şanslı” dedi.

Joscha Weber "Mesut Özil krizi, Almanya'nın EURO 2024’ü düzenlemesini tehlikeye soktu. Almanya, Mesut'un bu kararının ardından hem ev sahipliğini hem de onurunu kaybedebilir. Mesut'un düşürüldüğü durum göçmenlerle alakalı çok ciddi bir problemin olduğunu herkese gösterdi. Mesut'un ırkçılık suçlamalarına kimse kulağını kapatamaz, kapatmamalı. Bu durum Türkiye'yi daha şanslı yapıyor." ifadelerini kullandı.

Weber, yazısının sonunda Almanya'nın 2006 Dünya Kupası ev sahipliğini şaibeli bir biçimde kazandığını ve bu durumun hala ülkenin üzerinde kara bir bulut gibi dolaştığını kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal