Mesut Özil O Hareketiyle Gönülleri Fethetti!

Arsenal ile Atletico Madrid’i karşı karşıya getiren ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşmasına, Arsenal’in yıldız oyuncusu Mesut Özil’in hareketi damga vurdu.

27.04.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-17:01)

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşmasında İngiliz ekibi Arsenal ve İspanyol temsilcisi Atletico Madrid Emirates Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Karşılaşma 60. dakikada Alexandre Lacazette ve 81. dakikada Antoine Griezmann’ın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

İki takımı karşı karşıya getiren mücadelede, karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil 90 dakika sahada kaldı.

Karşılaşmada Mesut Özil’in yaptığı bir hareket ise alkışlanacak türdendi. Türk asıllı Alman futbolcunun korner atışı kullandığı esnada tribünden gelen ekmek parçasını yerden alıp, öperek kenara kaldırması sosyal medyada büyük beğeni toplarken, paylaşım rekorları kırdı.

Öte yandan, Atletico Madrid ve Arsenal, UEFA Avrupa Ligi rövanşında bu kez 3 Mayıs’ta Wanda Metropolitano Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal