Mesut Özil Neden Oynamıyor? Arteta Açıkladı!

Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, salgın dönüşünde oynama şansı bulamayan Mesut Özil ile ilgili açıklamalarda bulundu.

02.07.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-09:48) Mesut Özil Neden Oynamıyor? Arteta Açıkladı!

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal'de geleceği belirsiz olan Mesut Özil ile alakalı açıklamalar yaptı. Son olarak sakatlığı sebebiyle Sheffield United karşılaşmasının kadrosunda yer almayan tecrübeli futbolcu hakkında hocası Mikel Arteta konuştu.

Sezonun tekrardan başlamasının sonrasında 1 dakika bile süre alamayan ve haftalık 350 bin sterlinlik ücreti ise yoğun eleştiri alan Mesut'un durumunu değerlendiren Arteta, futbolcunun sahada yer almama sebebinin taktiksel olduğunu ve para olmadığını dile getirdi.

'HAK ETTİĞİ PARAYI ALIYOR'

Futbolcu seçimlerinde Mesut'un aldığı paranın bir etkisinin olmadığını kaydeden ve "Asla" diyen Arteta, "Ben Mesut'un sözleşmesini sorgulamıyorum. Hem oyuncu hem de kulüp bunu yapmaktan mutluydu. Oyuncular hak ettikleri parayı alıyorlar, ben bunu yargılamam" ifadelerini kullandı.

'MESUT ÖZİL MUTLU DEĞİL'

Mesut'un sahaya çıkamamaktan şikayetçi olduğunu da itiraf eden Arteta, "Çok mutlu değil, çünkü oynamıyor. Ama bir sakatlığı da var, beklememiz ve neler olduğunu da görmemiz lazım. Oynamayan bir oyuncunun üzülmesini beklerim. Bütün oyuncularımın en iyi şekilde olmasını, sahaya çıkmaya hazır olmalarını isterim, benim tek amacım bu" şeklinde konuştu

'MESUT'UN EŞSİZ ÖZELLİKLERİ VAR'

Sahalardan emekli olmadan önce Mesut ile beraber 3 sene forma giyen Arteta, "Onu çok iyi tanıyorum çünkü onunla oynadım. Mesut'un eşsiz özellikleri var. Oynadığı pozisyonda çok özel biri. Pek bir şey değiştiğini de sanmıyorum. Lige uyum sağlamasını bildi, bu kolay bir şey değil" açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal