Mesut Özil İngiltere'de Gündem Oldu

Uzun zamandır Arsenal'daki geleceği hakkında tartışılan Mesut Özil, Mikel Arteta'nın göreve gelmesi ile adeta yeniden doğd

06.01.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-15:00) Mesut Özil İngiltere'de Gündem Oldu

Uzun zamandır Arsenal'daki geleceği hakkında tartışılan Mesut Özil, Mikel Arteta'nın göreve gelmesi ile adeta yeniden doğdu. Sergilediği performans ile formasına yeniden kavuşan Mesut Özil, eski günlerine dönmeye başladı.

Unai Emery’nin gitmesinin ardından teknik adamlık görevine eski futbolcusu Mikel Arteta'yı getiren Arsenal'da Mesut Özil mutluluğu yaşanıyor. Emery yönetiminde forma giymekte zor günler geçiren ve takımdan gideceği belirtilen Mesut Özil, eski takım arkadaşı Arteta ile adeta yeniden doğdu.

ESPN'inin yaptığı habere göre Mesut Özil, Arteta'nın gelmesi ile antrenmanlarda en dikkat çeken isim olarak göze çarpıyor. Yıldız oyuncu yeni teknik adam ile beraber son üç lig karşılaşmasında da ilk 11'de forma giyerken gösterdiği performansla da geri dönüş sinyalleri verdi.

Uzun süredir Arsenal'dan ayrılmak istediği gündemde olan Mesut Özil'in yükselen performansı da dedikoduların sona ermesine sebep oldu. Arteta'nın Mesut Özil'e olan güveni yıldız futbolcunun Londra temsilcisinde kariyerini sürdüreceğinin sinyallerini veriyor.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal