Mesut Özil Fenerbahçe ile Anlaştı Mı...

İngiliz gazetesi DailyMail'den müthiş iddia Fenerbahçe Mesut Özil ile el şıkıştı

23.12.2019-17:50 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-17:23) Mesut Özil Fenerbahçe ile Anlaştı Mı...

Süper Lig’in 16. Haftasında sahasında taraftarının önünde Beşiktaş’ı 3-1 yenerek büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe’de transfer harekatı.

Devre arasında şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe sezon başında almak için çok uğraştığı Mesut Özil’e Ocak ayında imza attırabilir.

Lig’de 28 puanla 3 sırada yer alan Fenerbahçe 2. Devreye daha güçlü bir kadro ile girmek istiyor.
Transferle ilgili birçok futbolcu ile temasta bulunan Fenerbahçe’ye İngiltere medyasından taraftarı heyecanlandıracak bir haber gündeme atıldı.

Arsenal’da mutsuz günler geçiren ve bağlarını koparmak isteyen Mesut Özil için Fenerbahçe Ocak ayında 6 aylığına kiralamak istediği ve yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

İngiliz basınından DailyMail’in yaptığı özel habere göre, sarı lacivertliler’in Sportif Direktörü Comolli geçtiğimiz hafta Londra’da Mesut Özil ile görüştüğünü ileri sürdü.

Görüşmede Mesut Özil ve Comolli’nin el şıkıştığı, 31 yaşındaki yıldız futbolcunun devre arasında Fenerbahçe forması giymesine çok yakın olduğu iddia edildi.


İngiliz gazetesinin haberine göre, daha önce Tottenham ve Liverpool'da sportif direktör olarak görev yapan Comolli, bu transferi bitirerek Türkiye'deki "başarısız" imajını yıkmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şampiyonluk için bütün gücüyle bu transferi bitirmek istediği aktarıldı haberde, Mesut'un daha önce yaptığı "Eğer bir gün Türkiye'ye gelirsem F.Bahçe'de oynarım. Fenerbahçe çocukken tuttuğum takımdı” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal