Mesut Özil Arsenal'da Kadro Dışı Kaldı

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, Mesut Özil için kararını verdi. Kulüpte istenmeyen adam ilan edilen Alman yıldız, Avrupa Ligi'nden sonra Premier Lig takım kadrosuna da dahil edilmedi.

20.10.2020-21:23 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-02:03) Mesut Özil Arsenal'da Kadro Dışı Kaldı

Deneyimli futbolcu, Avrupa'da ve ligde Arsenal forması giyemeyecek.

Daha önce Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Türk asıllı Alman yıldız, İngiltere Federasyonu'na bildirilen 25 kişilik oyuncu listesine de dahil edilmedi.

Mesut, bu kararın ardından Avrupa Ligi'nde de Premier Lig'de de ocak ayına kadar Arsenal forması giyemeyecek.

Topçular'ın teknik adamı Arteta, Mesut Özil'i uzun süredir kadroya almıyordu.

'FENERBAHÇE İSTİYOR'

Mesut'un adı Fenerbahçe'nin yanı sıra Amerika takımlarıyla da anılıyor. 32 yaşındaki oyuncunun kariyerine hangi takımda devam edeceği ise merak konusu.

'AZERBAYCAN'A DESTEK VERMİŞTİ'

Deneyimli Futbolcu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda 'Tüm dünya, Dağlık Karabağ bölgesinin yasal ve uluslararası anlamda Azerbaycan'ın bir parçası olduğu ve yasa dışı bir şekilde işgal edildiği gerçeğinin farkına varmalı.
Mart 2008'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü kabul eden ve Ermeni güçlerinin çekilmesi gerektiği konusundaki kararı onayladı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararının geçerli olduğunu ve herkes tarafından tanınması gerektiğini hatırlatmak isterim'. değerlendirmesinde bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal