Mesut Özil Almanya’nın Gündeminden Düşmüyor!

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil ile ilgili açıklamada bulundu.

09.07.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-10:24) Mesut Özil Almanya’nın Gündeminden Düşmüyor!

Grindel, Kicker dergisine verdiği röportajda, Mesut Özil'in bugüne dek açıklama yapmaması nedeniyle kendisinden yanıt bekleyen pek çok taraftarı hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Grindel, "Bu sebeple Mesut'un tatilden dönüşü sonrası kendi çıkarı adına da kamuoyu önünde açıklama yapması gerektiği benim için açıktır." ifadeleriyle, Mesut Özil’in hata yaptığını öne sürerek Türk asıllı yıldıza bir şans vermenin adil olduğunu belirtti.

Grindel, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Almanya Milli Takımı kariyerlerinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, "Bu konuda her şeyden önce Löw’ün analizi önemli. Gerçekten Özil'in yapacağı açıklamanın taraftarların ve federasyonun sorularını yanıtlayacak biçimde net olmasını umuyorum." şeklinde konuştu.

İngiltere Premier Lig'de forma giyen Türk oyuncular Cenk Tosun, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Londra'da bir araya gelerek fotoğraf çektirmiş ve formalarını hediye etmişlerdi.

Bu fotoğraf sonrası Almanya'da Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a linç kampanyasına kadar uzanan büyük eleştiriler gelmişti. Almanya Futbol Federasyonu da olayı yönetememeleri gerekçesiyle büyük tepki toplamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal