Mesut Mestan: 'Kalan Müsabakaların Oynatılması Düşüncesindeyiz'

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, coronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenen TFF 1. Lig'de kalan maçların devam edilmesi gerektiği açıkladı.

02.05.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:28) Mesut Mestan: 'Kalan Müsabakaların Oynatılması Düşüncesindeyiz'

Süper Lig şampiyonluğu olan, Türk futbol tarihinde "Dört Büyükler" olarak geçen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor haricinde bu başarıya imza atan tek kulüp olan Bursaspor, yükselme mücadelesi sergilediği TFF 1. Lig'de tarihinin en önemli dönemlerinden birini yaşıyor.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) önlemleri sebebiyle liglerin askıya alınmasıyla Bursa temsilcisi, dört gözle Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek kararı bekliyor.

'MÜSABAKALARIN OYNATILMASI DÜŞÜNCESİNDEYİZ'

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, verdiği demeçte, her açıdan tarihi bir zaman yaşadıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın direktifiyle ülkede sürecin iyi yönetildiğini söylenen Mestan, spor dünyası olarak verilen kararları yakından takip ettiklerini aktardı.

Bursaspor olarak tarihin en önemli dönemlerinden birini yaşadıklarını ve kader niteliğinde bir sezon gerçekleştiğini kaydeden Mestan, şu şekilde devam etti:

"Bilim Kurulunun vereceği tavsiye kararları, uyulması ve dikkat edilmesi gereken unsurlarla beraber, güvenli bir şekilde futbol müsabakalarını oynamak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sezon başında hedefimiz olan Süper Lig'e çıkmak için kurduğumuz ve güvendiğimiz iddialı kadromuzla, kalan 6 maçımızı kazanıp ait olduğumuz Süper Lig'e dönmeyi hedefliyoruz. TFF Sağlık Kurulunun hazırlamış olduğu 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne istinaden tüm tedbirler tarafımızdan alınmış ve alınmaya devam edecektir. Kalan müsabakaların oynatılması düşüncesindeyiz. Büyük Bursaspor taraftarı ve yönetim kurulu olarak dört gözle alınacak kararları bekliyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal