Mesut Bakkal: Herkesten Yeni Bir Sayfa Açmasını Bekliyorum

Samet Aybaba ile yollarını ayıran Bursaspor'da takımın başına Mesut Bakkal getirildi. Bursaspor'un yeni çalıştırıcısı Mesut Bakkal, basın toplantısı düzenledi.

09.04.2019-16:17 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-16:16) Mesut Bakkal: Herkesten Yeni Bir Sayfa Açmasını Bekliyorum

Bursaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen 55 yaşındaki Mesut Bakkal, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor ile çalışacak olduğu için mutluluk yaşadığını söyleyen Mesut Bakkal, 'Sizin karşınıza geçerken duygularımı paylaşacağım. Hem futbolcu hem antrenörlük olarak inanılmaz derecede çekinip, korktuğumuz bir yer Bursa.

Bursa’dan teklif alınca ailem, çocuklarım, torunum bile heyecanlandı. Bursa, inanılmaz bir yer. Onun için çok severek, keyifli geldim. Takımın iyi olacağına inandığım için geldim' dedi.

Yeşil-beyazlı oyuncuları ile da konuştuğunu dile getiren Bakkal, 'Oyuncularıma söyledim. Bu tribüne yakışır mücadele edeceksiniz. Önemli olan Bursa camiası ve kenti. Ben ve oyuncu gelir geçer. Herkesten bu saatten sonra yeni bir sayfa açmasını istiyorum.

İnşallah cuma günü başlarız. Samet abi ve ekibine teşekkür ediyorum. Buraya gelirken tek benim adımı söylemeleri inanılmaz bir övünçtür. Bursa’nın benim hakkım olduğu için çok mutluyum. Burayı seviyorum' şeklinde konuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal