Messi'ye 250 Milyon Euro: Reddedildi!

Katalan ekibi Barcelona'da 2003-2010 yılları arasında başkanlık yapan Joan Laporta, 24 Ocak'ta yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olacağını açıkladı. Barcelona'nın eski başkanlarındı ve yeni adayı Joan Laporta, Messi için flaş açıklamalarda bulundu.

30.11.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-17:33) Messi'ye 250 Milyon Euro: Reddedildi!
2003-2010 yılları arasında FC Barcelona'da başkanlık görevini yürüten Joan Laporta, bugün resmen başkanlığa aday olduğunu açıkladı. FC Barcelona'da başkanlık seçimi 24 Ocak'ta yapılacak.

"KAZANIRSAM MESSİ İLE GÖRÜŞECEĞİM"

Messi hakkında da konuşan Laporta, "Messi'nin Barça'yı sevdiğinden kimsenin şüphesi olamaz. Onunla ilişkimiz iyi ve birbirimize saygı duyuyoruz. Onunla gelecek konuları hakkında konuşmadım. Şu an karar verme yetkisi olmadan onunla konuşmanın uygun olmayacağını düşünüyorum. Seçimler olur ve biz de göreve gelirsek o zaman bunu oturur onunla konuşuruz. Ama şunu özellikle vurgulamak isterim, Messi Barça'yı seviyor ve ilişkimiz saygı ve sevgiye dayalı" şeklinde konuştu.

İNANILMAZ TEKLİF

Laporta açıklamasında, Messi 19 yaşındayken Inter'den gelen 250 milyonluk teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Bartemou'nun ayrılığı sonrası yeniden başkanlık için aday olan Joan Laporta; "Barcelona'yı seven herkes Messi'den şüphe duymaz. Yeniden seçilirsem onunla konuşacağım. 2006 yılında Massimo Moratti, onu Inter'e götürmek için 250 milyon euro önerdi. Biz de hemen reddettik." açıklamasında bulundu.

Sezon başında takımda kaldığını açıklayan Messi, kulüp yönetimine kırgın olduğu için 2021 yazında sözleşmesi bitince ayrılacağını açıklamıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal