Messi'den 1 Milyon Euro'luk Yardım!

Barcelona'da bir hastane, coronavirüs tedavileri için gönderdiği bağışlar nedeniyle Lionel Messi'ye teşekkür açıklaması yayınladı. Messi'nin ayrıca ülkesi Arjantin'de de bağış gönderdiği ve yapılan bağış miktarının 1 milyon Euro'yu bulduğu ifade ediliyor.

25.03.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-11:07) Messi'den 1 Milyon Euro'luk Yardım!

Barcelona'nın Arjantinli kaptanı Lionel Messi'nin coronavirüs tedavileri için hatırı sayılır bir tutarda yardım yaptığı açıklandı.

İspanya La Liga devi Barcelona'da top koşturan Lionel Messi, coronavirüs ile mücadele kapsamında Hospital Clínic’de Barcelona'ya maddi yardımda bulundu. Hastanenin resmi twitter hesabından gönderilen mesajda Lionel Messi'ye yaptığı bağış sebebiyle teşekkür edilirken, "Bağlılığın ve desteğin için teşekkürler Leo" ifadeleri kullanıldı.

Arjantinli yıldızın gönderdiği yardımın ne kadar olduğu henüz resmi olarak belirtilmezken, tutarın 1 milyon Euro dolaylarında olması tahmin ediliyor. Bağışın bir kısmı Hospital Clínic de Barcelona'ya yollanırken, bir bölümü de Arjantin'de bir polikliniğe verilecek. Lionel Messi'nin gönderilecek bağışın ardından hastaneler, coronavirüs ile savaşabilmek için yeni donanımlar alınabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal