Messi: 'Maçları Seyircisiz Oynamak Zor Olacak'

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, son zamanlarda futbolda yaşanan olaylarla alakalı düşüncelerini açıkladı.

27.05.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-16:01) Messi: 'Maçları Seyircisiz Oynamak Zor Olacak'

Futbol kariyerinde altı defa Ballon d'Or ödülüne kazanan Arjantinli golcü, Barcelona ile birçok başarılara imza attı.

Bu sezon da Messi'nin liderliğindeki Barcelona, La Liga'da en yakın takipçisi Real Madrid'in önünde liderlik koltuğunda yer alıyor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam ediyor.

'BOŞ STADYUMLARA HAZIRLANMAMIZ GEREKİYOR'

32 yaşındaki deneyimli futbolcu, bir giyim şirketinin misafiri oldu ve futbolda gerçekleşen zorunlu gelişmeler ile ilgili açıklamalar yaptı.

Lionel Messi'nin konuşmalarından dikkat çeken başlıklar şöyle:

''La Liga'da sezonun seyircisiz tamamlanacak olması bazı zorlukları da beraberinde getirecek. Boş stadyumlar önünde futbol oynamaya hazırlanmamız gerekiyor. Seyircisiz maçlar futbolda nadir karşılaştığımız bir durum ama geri döndüğümüz takdirde böyle şeyler olması çok normal.''

'FARKLI BİR TECRÜBE YAŞAYACAĞIZ'

''Zihinsel güç ve dayanıklılık spor için sanıldığından çok daha önemli. Sporcuların her maça hazırlanması için gerekli bir şey. Maçlar yeniden başladığında hazırlanmak için vaktimiz olacak. Teknik olarak aynı sezona devam edeceğiz ama oyunculara ve takımlara farklı bir tecrübe olarak gelecek.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal