Messi: Gol Atmayı Daha Az Kafama Takıyorum

Barcelona’daki kariyeri boyunca 600’ün üzerinde gol atan Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, 'Artık gol atmayı daha az kafama takıyorum. Elimden geldiğince takım oyununa katkıda bulunmaya çalışıyorum' diye konuştu.

16.10.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-16:44) Messi: Gol Atmayı Daha Az Kafama Takıyorum
Barcelona’nın Arjantinli sahaların yıldızı Messi, La Garganta Poderosa dergisine verdiği röportajda, eskiden olduğu gibi gol atmayı kafasına takmadığını, daha fazla takım oyuncusu olmaya hevesli olduğunu dile getirdi.

16 senelik kariyerinde çıktığı 734 maçta 635 gol atarak Barcelona tarihinin en fazla gol atan oyuncusu olan 33 yaşındaki Arjantinli saha yıldızı, şu ifadeleri kullandı:

'Artık gol atmayı daha az kafama takıyorum. Elimden geldiğince takım oyununa katkıda bulunmaya çalışıyorum.'

Barcelona'da on yedinci sezonuna giren Messi şu ana dek 256 gole asist yaptı.

Ülkesi Arjantin’de koronavirüs pandemisinin yıkıcı tesirine karşı toplumsal mücadeleye de söz eden Messi, 'Bu pandemide su, yiyecek ve elektrik tüm temel ihtiyaçları temin etmeliyiz' şeklinde konuştu.

Bu senenin ilk aylarında hem Bacelona'da olan hastanelere hem de Arjantin'de olan sağlık tesislere toplamda bir milyona euro’ya yakın bağış yapan Lionel Messi, şu ifadeleri kullandı:

'Özellikle geçtiğimiz bu zor dönemde insanların halk mutfaklarında ve yemek tesislerindeki çalışmaya katılan insanları görmek beni gururlandırıyor'

'Eşitsizlik toplumumuzun en büyük sorunu ve bunu düzeltmek için hepimiz birlikte çalışmalıyız' ifadesini kullanan Messi, Barcelona'nın kazanacağı her kupanın koronavirüs pandemisiyle mücadele edenlere ithaf olacağını dile getirdi.

949 binin üzerinde koronavirs vakasının tespit edildiği Arjantin’de şu ana dek 25 bi 342 kişi salgın sebebiyle yaşamını yitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal