Mert Nobre'den Süper Lig Mesajı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre, yeni sezon için yapılan çalışmaların çok iyi geçtiğini futbolcularının performansından çok mutlu olduğunu söyledi.

02.09.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-16:06) Mert Nobre'den Süper Lig Mesajı

Gençlerbirliği Teknik Patronu Mert Nobre, Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarında oyuncularının sergilediği performanstan ötürü mutlu olduğunu belirtti. Kırmızı- siyahlı takımın Youtube kanalına açıklamalarda bulunan Nobre, gelecek sezon çalışmalarını Ankara'da İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptıklarını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"21 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Tüm grup inanılmaz çalışıyor. Çalışkan bir takıma sahibiz. Yeni oyuncular da geliyor. Şu an form olarak yüzde yüz değiliz. Bunun için en az bir iki haftaya daha ihtiyaç var ama futbolcuların performansından çok mutluyum. Tesislerde atmosfer ve hava çok iyi."

'GENÇ OYUNCULARIMIZ ÇOK KALİTELİ'

Genç bir kulübe sahip olduklarını aktaran Nobre, "Bizim genç oyuncularımız çok kaliteli. Genç ve tecrübeli oyuncuların karışımı çok önemli. Tecrübeliler ve genç oyuncuları birleştiriyoruz. En kısa zamanda 4-5 genç oyuncuyu ilk 11'e yerleştirmek istiyoruz. Fikstürümüz ise kolay değil ama biz iyi bir takımız. Eksiklerimiz var bazı pozisyonlarda ama ben takımın gidişatından mutluyum. İlk haftalarda Beşiktaş'la maçımız var, Konyaspor ve Antalyaspor'la da oynayacağız. Bence biz hepsi ile kafa kafaya oynayabilecek güçteyiz. Hiçbir farkımız yok." açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal