Mert Hakan'dan Sonra 4 Yerli Yıldız Daha

Mert Hakan Yandaş bombasından sonra transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe; Umut Meraş, Kaan Ayhan, Kenan Karaman ve Enes Ünal'ı kadrosuna katmak istiyor.

02.07.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-09:56) Mert Hakan'dan Sonra 4 Yerli Yıldız Daha

Bu sezonu puan sıralamasında bitirebileceği en iyi yerde sonlandırmaya çalışan Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları da başladı. Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Yabancı sayısında indirim olmasını bekleyen ve bu yüzden daha çok yerli isimleri düşünen sarı-lacivertlilerin bir diğer kıstası da millilik.

KAAN AYHAN'IN SÖZLEŞMESİNDE SERBEST KALIR MADDESİ VAR

Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kapan Fenerbahçe, transferde milli takımda da forma giyme yeteneğine sahıp isimlere gözünü dikmiş durumda. Kanarya'nın ilk hedefi Almanya'da Düsseldorf ile küme düşen ve 6 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan Kaan Ayhan.

FENERBAHÇE UMUT MERAŞ'I İSTİYOR

Türkiye'den başka talipleri de olan Kaan için istenen rakamı düşürmeye çalışan Fenerbahçe'nin radarındaki diğer isim Fransa 2. Ligi'nde Le Havre'de top koşturan Umut Meraş... Sol bek olan futbolcu için de bonservis pazarlıkları yapılıp, uygun bir fiyata kadroya katılması için çalışılıyor.

SON BOMBA ENES ÜNAL

Listede Kenan Karaman da bulunuyor. Ancak bu transferde Sevilla ve Getafe'nin de adı geçiyor. Enes Ünal da listede bulunuyor. Real Valladolid'de kiralık oynayan Enes, Villarreal'e geri dönecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal