Mert Hakan Yandaş: Sivasspor'da Kalacağım

Sivasspor’da başarılı performans sergileyen ve İstanbul devlerinin transfer listelerinin bir numaralı adayı olan Mert Hakan Yandaş, kırmızı beyazlı takımda çok mutlu olduğunu ve hiçbir yere transfer olmayacağını aktardı

02.01.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-12:20) Mert Hakan Yandaş: Sivasspor'da Kalacağım

Devre arasında transfer olacağı iddiaları ile gündeme gelen Mert Hakan, AA muhabirine yaptığı açıklamalarda, ligin ilk yarısını çok iyi bir performans göstererek 37 puanla lider bitirdiklerini anımsattı.

Mert Hakan, sezon başında böyle bir başarıyı kendisinin de ummadığını ancak haftalar ilerledikçe bunu başarmanın zor olmadığını anladıklarını ifade etti.

BAŞARILI FUTBOLCU MERT HAKAN YANDAŞ’IN AÇIKLAMLARI ŞU ŞEKİLDE:

"İlk yarı 20-25 puan arası toplayıp, ikinci devrede yapılacak transferlerle yukarıları hedeflemiştik. Oluşan birliktelik ve beraberlikle maçlar oynandıkça daha iyi şeyler başarabileceğimizin farkına vardık. İnandık, inandıktan sonra da geldiğimiz noktanın sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ligin 5'inci, 6'ncı haftasına geldiğimizde arkadaşlarla biz bu ligde çok iyi şeyler başarabileceğimizi konuşmaya başladık."

"Rıza hoca, beni bu hale getirdi. Başka bir etken yok. Rıza hoca gerçekten çok iyi bir teknik adam, bu başarıyı da sonuna kadar hak ediyor. Hocamız futbolcular için çok büyük şans.Ben de onun bana olan bu güvenini boşa çıkarmadım. İkinci yarı bambaşka bir Mert Hakan izleyeceksiniz."

"Sivasspor'da kalacağım, sürekli spekülasyonlar çıkıyor ama ben buradayım. İnşallah ligin ikinci yarısını da zirvede bitirip, ipi göğüslemek istiyoruz. Ondan sonra da hayırlısı ne ise onu yapmak istiyorum. Zaten yöneticilerimizle sürekli görüşüyoruz. Burada çok güzel bir aile ortamı var. Ayrılmayacağımı kesin olarak söyleyebilirim. Sezon sonu da oturup kulübümle konuşacağım. Burada çok mutluyum. Şu anda başka bir şey düşünmek istemiyorum."

"Taraftarlarda bizimle bu işe inandılar. İnşallah önümüzdeki iç saha maçlarında da hep arkamızda olurlar. Hiçbir zaman pes etmesinler. Çünkü biz sahaya pes etmemek üzere çıkıyoruz. Bizi eleştirmeden yapıcı bir şekilde destek olsunlar. İnşallah bu işi başaracağız. Yarım kalan hikayemizi taraftarlarla tamamlayacağız." Açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal