Mert Hakan Yandaş, Rıza Çalımbay ile Antrenman Yaptı

Coronavirüs önlemleri için Süper Lig’in durdurulmasının ardından DG Sivasspor’da, Mert Hakan Yandaş, takım tesislerinde teknik patron Rıza Çalımbay ile birlikte antrenman yaptı.

04.04.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-13:42) Mert Hakan Yandaş, Rıza Çalımbay ile Antrenman Yaptı

Coronavirüs ile mücadele tedbirleri bağlamında Süper Lig kulüplerinden Demir Grup Sivasspor'da, beraber yapılan antrenmanların durdurulmasının sonrasında oyuncular kişisel olarak çalışmalarını devam ettiriyorlar. Kırmızı-beyazlı oyuncular, teknik ekibin kendilerine gönderdiği programı yaparak formlarını korumaya uğraşıyorlar.

Sivasspor’un başarılı yıldızı Mert Hakan Yandaş, teknik direktörü Rıza Çalımbay ile birlikte antrenman yaptı. Sosyal medya hesabından hoca Rıza Çalımbay ile ayak tenisi oynarken paylaşım yapan Yandaş, fotoğrafın üstüne “Kim kazanır” yazdı. Gelen bilgiye göre, Yandaş’ın her gün tesislere gelerek idmanlara tek başına hazırlandığı belirtildi.

Diğer yandan Sivasspor’un 25 yaşındaki oyuncusu Mert Hakan Yandaş bu sezon 30 karşılaşmada yer aldı. 10 kez ağları havalandıran Mert Hakan, 4 defa da asist yapma başarısı sergiledi. 7 kez sarı kart gören Yandaş, 2 bin 532 dakika da kırmızı-beyazlı formayı giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal