Mert Hakan Yandaş: Bütün Alanyaspor Camiasından Özür Dilerim

Sivasspor’da penaltı atışını gole çevirdikten sonra Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut’un önünde gol sevinci yaşayan Mert Hakan Yandaş’tan açıklama geldi.

22.02.2020-08:40 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-08:37) Mert Hakan Yandaş: Bütün Alanyaspor Camiasından Özür Dilerim

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Sivasspor’da penaltı atışını gole çevirdikten sonra Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut’un önünde gol sevinci yaşayan Mert Hakan Yandaş’tan açıklama geldi.

"Bazı kesimler çok çabuk sırtını döndü bize, ben de duygusal biriyim. Kesinlikle Erol hocaya yapılmış bir şey değil, asla Erol hocaya yaptığım bir şey değil, asla böyle bir şey düşünemem. Zaten gözlerimi kapatarak yaptım. İçimde yaşadığım 4 haftalık bir şey var ki bunun doluluğuyla yaptığım bir hareketti. Zaten gözlerim kapalı yaptım ki yanlış anlaşıldıysa bütün Alanyaspor camiasından özür dilerim"

"Yaklaşık 30 hafta sonra penaltı attık. Golü ben attığım için mutluyum ama en önemlisi galip geldik. Buna ihtiyacımız vardı. Üzerimize binen yük vardı ve ikinci yarı onun yorgunluğuyla da yaslandık. İkinci yarıda bize yakışmayan bir oyun vardı."
Maç sonu yapılan "Sabaha kadar buradayız" üçlü tezahüratı için Yandaş, "Bu ağabeyimiz Sivasspor aşığı ama o çıktığından beri maç kazanamıyoruz. Tabi bu da işin şakası." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal