Mert Hakan: 'Galatasaray'ı Seçtim'

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, "Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim" ifadesini kullanarak gelecek sezon sarı- kırmızılı takımda oynayacağını belirtti.

20.05.2020-10:01 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-09:59) Mert Hakan: 'Galatasaray'ı Seçtim'

Emre Kılınç ile beraber Sivasspor'un en etkili iki yıldızından biri olan Mert Hakan Yandaş, seçimini yaptı. Birçok kulübün transfer gündeminde bulunan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Galatasaray ile anlaştığını ifade etti.

Yapılan haberlere göre; Fenerbahçe haricinde Atalanta, Lecce, Werder Bremen ve Hoffenheim gibi kulüplerden teklif gelen Mert, Galatasaray'a söz verdiğini söyleyip, "Bundan asla dönmem. Bu kararımdan da vazgeçmem." şeklinde konuştu.

'ÖN PROTOKOL YAPTIK'

İki taraf içerisinde iyi niyet simgesi olarak bir protokol yapıldığını fakat cezai bir hükmün olmadığını aktaran Mert Hakan, "Paranın değil hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim." diyerek yeni sezon sarı- kırmızılı kulüpte yer alacağını açıkça ifade etti.

10 GOL 4 ASİSTLİK KATKI SAĞLADI

Bu sezon 25’i Süper Lig, 5’i de Türkiye Kupası olmakla birlikte toplam 30 maçta forma giyen yetenekli oyuncu, 10 gol atarken 4 de asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal