Mert Çetin: Uzun Yıllar Roma Forması Giymek İstiyorum

"Roma forması altında büyük başarılar elde etmek istiyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeyler olacak"

15.01.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-12:33) Mert Çetin: Uzun Yıllar Roma Forması Giymek İstiyorum

İtalya devi Roma’da futbol kariyerine devam eden milli futbolcu Mert Çetin: "Roma forması altında büyük başarılar elde etmek istiyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeyler olacak" ifadelerinde bulundu.

Milli takımda forma giyen yıldız futbolcu Mert Çetin, devre arası transfer döneminin en çok teklif alan futbolcularından oldu. Başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın transfer etmek istediği genç futbolcu İtalya'daki yaşamı, Roma taraftarının kendisine yaklaşımı ve hedefleri hakkında (DHA) özel açıklamalar yaptı.

İŞTE MİLLİ FUTBOLCU MERT ÇETİN’İN AÇIKLAMALARI

"Teknik direktör ile aramızdaki ilişki bence iyi çünkü bana güvendiğini hissedebiliyorum. Yeri geldiğinde sağ bek, yeri geldiğinde orta sahada, güvenini ben de boşa çıkarmadığımı hissediyorum. Nerede görev verirse, nerede boşluk olursa beni oynatmak için can attığını görebiliyorum. Ben de onun verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Yine şans gelecektir eminim, o şansı da en iyi şekilde değerlendireceğime eminim ve formayı aldıktan sonra da bırakmamak için elimden geleni yapacağım"

"Ben adım adım gidiyorum. Roma'ya transfer oldum ve ilk hedefim burada kalıcı olmak. Burada kalıcı olup uzun yıllar Roma forması giyebilmek. Roma forması altında büyük başarılar elde etmek istiyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeyler olacak" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal