Mersin İdman Yurdu Amatöre Lige Düşürüldü!

Mersin İdman Yurdu, Polonyalı futbolcu Marcin Robak ile arasında yaşanan uyuşmazlıktan dolayı Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşürüldü.

20.06.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-11:56) Mersin İdman Yurdu Amatöre Lige Düşürüldü!

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkan Vekili Duran Birinci, geride kalan sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren takımlarının 3. Lig'e düştüğünü hatırlattı.

Kulübün zor bir dönem geçirdiğini belirten Birinci, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kendilerine bir alt lige düşme cezasının iletildiğini açıkladı ve "FIFA Disiplin Kurulunun aldığı karar neticesinde Polonyalı futbolcu Robak ile aramızda yaşanan anlaşmazlık sebebiyle kulübümüze bir alt lige düşme cezası geldi. Zaten TFF 2. Lig’den 3. Lig'e düşmüştük. Şimdi de Bölgesel Amatör Lig'e düşürüldük." ifadelerini kullandı.

Birinci, bu kararın bekledikleri bir son olduğunu ancak karar sonrası üzüntülerinin katlandığını vurguladı.

Bir futbolcudan dolayı kulübün çok büyük zararlar gördüğünü belirten Birinci, şu ifadeleri kullandı:

" Yeni sezonun açılmasına yakın bir zaman kala böyle bir karar çıkacağını tahmin ediyorduk. Yapacak bir şey yok. Ortada bir cenaze var. 30 Haziran'da genel kurul yapılacak fakat yine aday yok. İçelspor ile bir ittifak durumumuz söz konusu… İçelspor ile BAL Ligi'nde en azından 1 sezon kazanacağımızı  düşünüyoruz. BAL Ligi'ne düşmüş olsak dahi takımımıza olan sevgimiz azalmıyor. Zaten biz de kulübün kapanmaması için elimizi taşın altına koyduk. Her şey 30 Haziran'da yapılacak genel kurulda belli olacak."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal