Merih Demiral'ın Vize Sorunu Türkiye'nin Devreye Girmesiyle Çözüldü!

Merih Demiral'ın Juventus'un hazırlık kampının Çin ayağına Çin'in vize vermemesinden dolayı katılamayacağı açıklanmıştı. Türkiye'nin olaya el atmasından sonra problem ortadan kalktı.

22.07.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-15:52) Merih Demiral'ın Vize Sorunu Türkiye'nin Devreye Girmesiyle Çözüldü!

Merih Demiral skandal bir kararla karşı karşıya kalmıştı. Sassuolo'dan Juventus'a 18 milyon euroya transfer olan Merih Demiral'a şok edici bir haber geldi.. Juventus'un Çin'de yapacağı hazırlık kampı için vize başvurusu yapan genç oyuncu ret cevabı alarak Çin'e alınmadı. 

Milli oyuncu, Singapur'da Tottenham ile yapılacak hazırlık maçını oynayıp İtalya'ya geri döneceği bildirilmişti. Bu habere hem Juventus cephesi hem de Merih Demiral cephesi bir hayli sinirlenirken yaşanan krizin çözülmesi için seferber oldular. Çin hükümetinin henüz neden böyle bir karar verdiği açıklanamazken genç oyuncu Çin'e gidemeyeceği açıklanmıştı.

Türkiye Devreye Girdi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TGRT'de katıldığı programda, Merih'in vize sorununu çözmek için devreye girdiklerini belirtti. Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem ve Pekin Büyükelçisi Emin Önen ile görüşen Türkiye yetkilileri, bu süreci Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın yönettiğini söyledi.

Çavuşoğlu, "Hafta sonu olmasına rağmen Singapur'daki Çin büyükelçiliğini açtılar. Oradan başvuru alındı. Vizeyi verdiler ve bu sorun çözüldü." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal