Merih Demiral'dan Alkışlanacak Hareket

Coronavirüs sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan insanlara yardım etmek için sporcular toplandı ve sosyal medya üzerinden çalışmalara başladı. Ünlü müzisyen Haluk Levent de sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı. Milli yıldızımız Merih Demiral da bu çağrıya destek vereceğini belirtti.

28.03.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-13:39) Merih Demiral'dan Alkışlanacak Hareket

Coronavirüs bütün dünyayı hasta ederken ünlü sporcuların yardım çağrıları büyük bir beraberlik oluşturmasına ve sıkıntı çeken ailelerin bir parça da olsa nefes almalarına yardımcı oluyor. Ünlü şarkıcı Haluk Levent’te sosyal medya hesabından bir yardım çağrısı yaptı. Juventus’ta oynayan mili futbolcumuz Merih Demiral da bu çağrıya destek vereceğini ifade etti.

Haluk Levent şahsi sosyal medya hesabından şu mesajları paylaştı: " Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz."

Bu çağrıyla İtalya Serie A devi Juventus'ta top koşturan milli futbolcumuz Merih Demiral'dan cevap geldi.

Genç yıldız sosyal medyadan Haluk Levent'in tweetini paylaşarak, "Gün hep birlikte Türkiye olduğumuzu gösterme günü. Ben de elimi taşın altına koyuyorum Haluk abi!" cevabıyla yanıt verdi. Bu konuşma kısa zamanda büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal